a

Europa iubitoare de drepturi și libertăți fără responsabilități sărăcește pe zi ce trece. Experimentele utopice de tip Green Deal ii ucid competitivitatea economică încet și trist. Dependenta de SUA si China crește proporțional cu vulnerabilitățile liderilor săi ,nevotați dar impuși de lobbiștii din spatele schemelor piramidale ale certificatelor verzi. De ce si cui folosește toată tărășenia poate o să aflăm dacă alegerile europarlamentare din 2024 nu vor fii infestate de detergenții de spălat creiere de analfabeți funcțional.

Marea vrăjeală este cea cu grânele ucrainene care trebuie ,musai zic analiștii lumii libere de responsabilități, să tranziteze Romania, ca să salveze de foamete Africa. Sau profiturile procesatorilor europeni? Nu se poate decât sacrificând Delta Dunării si fermierii români. Democrația occidentală cere sacrificii si Romania trebuie să se sacrifice, au decis liderii ei fără dragoste de neam dar mare dragoste de portofelul personal. Ne anunță Grindeanu că dublează capacitatea de export a grânelor ucrainene. Nu știam că bănățenii s-au ocupat cândva cu făcut preș din zdrențe inutile in gospodărie. Din Delta Dunării făcută zdrențe se nasc salvatorii din filmele cu Alba ca Zăpada emancipată, metisată politic corect si profitabilă  pentru finanțatori . Totul pentru democrație si totul pentru  victoria spălătorilor de creiere. In numele ei. Tocmai ce podul de la Brăila recent inaugurat face fițe la asfalt. De asta Grindeanu, managerul eficient ,cere mai mulți bani la viitoarea rectificare care tot întârzie.Ca să repare, cat s-o mai putea, până ce tranchilizantul „Ciolacal”  își face efectul electoral. 

Ne anunță tătucul națiunii, Ciolacu, că viziunea lui economică implementată în august a zdrobit o cifră din inflația lui iulie. Când ai de a face cu un titan al salvării naționale și lunile pierd ordinea. 19.442de firme dizolvate în primele 6 luni ale lui 2023.Noroc ca multinaționalele se sacrifică pentru romani ,deși au profit zero. Curat război câștigat în tranșeele anti -capitalismului .Inflația se ponderează. Normal ,dacă nu mai există putere de cumpărare într-o tară care pierde finanțare de la UE pentru că are creștere de PIB. Din liberalizarea pieței energiei sub conducerea guvernului Orban ,care ni l-a dăruit la nunta cu dreapta pe  Virgil Popescu, salvatorul altor pib-uri. Perversitatea constă in faptul că tocmai „experții” de la ANRE ,invitați la nunta dreapta stânga pentru socializare, se dau de ceasul morții că le vor fii diminuate veniturile, după ce tot ei in 2020 ne-au aruncat in haos cu deciziile de liberalizare.

Despre pensii si indemnizații speciale toata săptămâna s-a umplut  cu știrile zilei ,la care se uită in vacantă cei care nu si-o pot permite , de atâta creștere economică la facturile la energie care cresc PIB-ul.

 Noroc cu Untold , care exploatează resursele de oftică  ale tinerilor neamului si naște monștrii  sau salvatori in vorbe alese. Nu strică ceva gâlceavă , ca să nu observi când cineva operează ghilotina . Organizatorii nu fac profit dar ajută nația să se emancipeze politic corect. Cu contracte de la primăria Cluj care să ii ajute la profitabilitate. Dar nu le iese, Ori sunt prosti manageri ori  mai rău. Intre timp frații Tate fac in continuare prozeliți din masculii impotenți. Ce să te aștepți de la băieții care stau cu mama că nu au bani de casă nici de menajere si maseuze gratis pentru ca nu le place munca.

In timp ce contraofensiva din  Ucraina basculează intre agonie si extaz, depinde de sursa de informare, in Africa se tulbură apele geopoliticii. Democrația a murit in Niger. Dacă poate să moara un nenăscut. Cine pune mana pe resursele continentului colorat politic incorect?  Cine poate sa depășească mitomania politicii incorecte. Raiul si Iadul sunt concepte perimate într-o lume fără Dumnezeu.