2024 anul epidemiilor mortale in economia mondială. Haos si  fum fără răspunsuri la întrebările  :Cine -s doctorii experți in vindecare ? Ce tratamente propun ? Ce interese au ? Cât de multe economii vor rămâne cu handicap? Cine plătește tratamentul ? De unde banii cu acoperire?

Ca să evaluăm corect posibile răspunsuri trebuie să ne întoarcem in timp. La prima „epidemie” in economia mondială si „vaccinurile „ ei. Anii 70 .Apoi anii 90 ,2008-2010 ,2020-2022. Organismul numit economie a prezentat primele simptome de boală la sfârșitul implementării planului Marshall in Europa de Vest. Revoltele studențești si baricadele de la Paris in 1968 au fost primele crampe. Boala a fost tratată evitând  recunoașterea cauzei si ne-am trezit cu „spitalizarea” costisitoare in 1973.

Cauza declanșării bolii a fost in anii 70 tipărirea de dolari fără acoperire. Banii fără acoperire sunt hârtii fără valoare. Care provoacă  inflație , „boala” care afectează toate organele vitale ale statelor. Care poate duce la „cancer” dacă nu se începe urgent un tratament serios(Argentina studiu de caz) prescris de doctori care își respecta jurământul. In epidemia despre care vorbesc, tratamentul a fost pe diminuarea efectelor, lăsând cauza neatinsă si diluând impactul pandemiei prin creșterea cardinalului mulțimii evaluate. Brusc procentul de îmbolnăviri s-a micșorat si numărul de conflicte militare in lumea a treia s-a amplificat. A urmat o trecere pe la primiri urgente in 90.Criza  Dotcom.  (IT) S-au stabilizat pacienții din Occident prin căderea Cortinei de Fier . Statele est europene au adus forță de muncă ieftină si foarte calificată in domenii sensibile unde oferta rămăsese in urma cererii. Costuri mici si profitul a fost  resuscitat. Marca germană a renunțat la masca de oxigen si  pacientul european a putut lansa moneda euro in 1999-2002. Ce potriveală că in Organizația Mondială a Comerțului a fost primită China in decembrie 2001, in mandatul Clinton.  In timpul aista se continua tipărirea dolarilor fără acoperire. Goana după profit rapid si ușor a dus la criza in sistemul bancar american in 2007 ,crampe in martie, spitalizare 2008-2010. Când începe sa lucreze si tiparnița de euro. Băncile trebuiau salvate. Începe să crească inflația. Toate organele economiei mondiale încep să aibă crampe. Economia mondială nu a avut nevoie de măști de „oxigen” economic  vreo 9 ani timp in care atenția cetățenilor lumii emancipate a fost dirijata spre ideologii noi . Care necesitau  noi industrii  cu costuri  guvernamentale mari . Din taxe tot mai mari.  Green Deal ,salvarea planetei si a democrației si drepturile minorităților de tot mai multe feluri.  Absorbția banilor fără acoperire, pas cu pas. A urmat masca adevărată si blocarea mobilității. Apoi războiul din Ucraina. Alți bani tipăriți fără acoperire. Si uite așa economia lumii a ajuns pe perfuzii la urgenta in 2024. Din nefericire cu aceiași doctori de gardă . Câți pacienți mai ies pe picioare din spital in 2024? Epidemia in economie face ravagii. Ce urmează nu poate fi un război standard pentru că riscăm să distrugem Pământul la ce arme au fost dezvoltate. Trebuie să schimbam doctorii  si tratamentul? Sau pleacă singuri la pensie  si  ne întoarcem la tratamentele băbești  ? Despre aceste răspunsuri este vorba in2024. Medicina chinezească este o alternativă ieftină. Doar ca nu există încă studii despre cum vor reacționa genele vestului la cele ale estului. Rămâne să demonstreze cobaii aleși de „experți”!