Duduie BRZBV. Traderii vând si cumpără acțiuni exact ca in piețele săptămânale înainte de închidere când marfa veștejită este prezentată ca ofertă imbatabilă înainte de a ajunge la tomberonul comunal. Comasarea intre salata veștejită a PNL si morcovul cu vârf vlăguit PSD este eterna promisiune de stabilitate si reziliență pentru stomacul gol al nației in primăvara lui 2025 înainte să apară verdețurile . Mai mult, urmează liste comune PSD si PNL (zvonuri si bârfe) pentru europarlamentare.

Din 100% locuri in Parlamentul European suveraniștii din Franța, Olanda, Italia, Germania, Spania, Ungaria, Polonia, Slovacia, Cehia se pregătesc să preia un procent semnificativ. Cu toate stampilele de extremism partidele care urmăresc interesul național in aceste state vor acumula susținere consistentă din partea populației atinsă de sărăcie si discriminare prin politicile CE privind Ucraina si imigrația ilegala .Europenii s-au saturat să ajute pe toată lumea mai puțin pe cetățenii europeni, care finanțează cheltuielile cu drepturile omului din afară UE din care se sifonează sume considerabile așa cum se întâmplă cu orice subvenții care nu au legătură cu piața liberă. Listele comune PNL si PSD la europarlamentare sunt ultimul atac murdar la democrație. Care democrație moare de ceva vreme in toata Europa in numele drepturilor minorităților.

Din cele 33 de locuri ale României  in PE ,listele comune ale PSD si PNL promit minim 25 pentru liniștea Ursulei. Cu redistribuirile de rigoare dacă pe romani ii apuca lehamitea .Chiar suntem niște oi? Aștept să văd că romanii înțeleg ce ii paște. In caz contrar își merită soarta. Dacă votăm pe principiul :nu pun stampila pe formațiunile mici care nu trec de 5 % si îmi risipesc votul sau nu am cu cine vota, ne vor încăleca încă 4 ani . 

Toate produsele astea toxice  aruncate pe piață zilele astea sunt tranzacționate la BRZBV cu ajutorul pierderilor noastre pentru a salva câțiva combinatori toxici ai ultimilor 4 ani. La nivel central  Ursula von der Leyen si echipa ei de lobbiy-sti (vaccinuri, Green Deal si discriminarea europenilor in favoarea migraților din Ucraina, distrugerea fermierilor mici), garantarea unui loc eligibil pentru eternul copil roman file de poveste Siegfried Mureșan. La bătălia cu sânge pe pereți pentru comisarii europeni sub conducerea remarcabilului contestatar al mașinațiunilor ultimilor patru ani, Victor Orban, orice vot din stânga sau dreapta înseamnă o vesta de salvare. Așa ca Președintele vostru ,al nostru sau al cui s-o nimeri își trimite oștirea de pupători de condur, la focul din linia întâi. La nivel local trebuie salvați o grămadă. Johannis de jocurile imobiliare ale nevestei, Ciuca de consecințele unui doctorat la fel de util precum bătălia de la Nasiriayah, Ciolacu de o investigație privind studiile care ii conferă competente in introducerea impozitului progresiv, Virgil Popescu si mai nou epigonul Sebastian Burduja care trebuie sa răspundă pentru preturile cele mai mari din Europa la energie. Si lotul de viitori plătitori de daune creste când coboram la nivelele inferioare ale acestei administrații pentru liniștea noastră si a burților goale.

Ca sa ne salvam de la dezastru, trebuie ca opoziția să treacă peste orgolii si după modelul Melenchon să se alieze , astfel încât sa contrabalanseze acest atac barbar  la democrație. Si sa destabilizeze pronosticurile partidului stat. Romanii au nevoie de o alternativa.