Trebuie să definim prostia ca să nu ne scarmene la cocoașă vreun ONG cu finanțări politic corecte sau o autoritate înființată tocmai pentru hrănirea pandemiei…de prostie. In DEX ni se spune că un prost este un om fără minte, lipsit de inteligentă, fără judecată. Este clar că  trebuie scos din DEX acest cuvânt care discriminează! După ce scoatem din PNNR stațiile de încărcare de mașini electrice in satele cu căruțe. Să fii fără minte ,fără inteligentă sau fără judecată este o boală si societatea trebuie să plătească pentru ca te-ai născut așa. Nu ai nici o responsabilitate. Ce potriveală că OMS ne amenința ca vine o noua pandemie .

Prostii nu au nici o responsabilitate. Au drepturi pentru că s-au născut cu dizabilitatea asta si trebuie integrați in societatea care le asigură drept de vot. Adică alegerea prostului trebuie sa fie egală cu alegerea restului populației. Asta ne spun experții intr-ale sociologiei, psihologiei si recentei științe a managementului politic .cu mulți doctori in Olimpul politichiei. Se pare că câștigi mulți bani daca ești expert sau consultant  in așa ceva si ești membru sau simpatizant al unui partid ce promovează egalitatea de orice fel. USR-ul știe mai bine pe cine si de ce plătește. Nici politicienii PNL nu sunt imuni la muzica consultanților sirena. Am introdus finanțarea din bani publici a partidelor si am generat un robinet cu bani pentru consultanți .Au politicienii noștri consilieri si consultanți ca sa își garanteze voturile noastre. Daca nu știu nimic de ce ii mai votam ? Tocmai ce am aflat ca Romania nu mai are nici o universitate in topurile internaționale care contează. Oare asta are legătură cu fabricile de doctorate fără acoperire, conduse de profesori din universitățile noastre ,despre care nimeni nu suflă o vorbă in presa iubitoare de democrație? Clujul care ni l-a dat pe Doctor Bode a ieșit din top? Ce discriminare ! Mă mir de ce fabrica de politicieni de marcă, care au urcat Romania pe înalte culmi de cercetare si progres , numita SNSPA, fără de care nu ocupi nici o funcție in administrația eficientă a României, (fotul Stefan Gheorghiu al împușcatului) nu este in vreun top academic ? Are cineva ceva cu Romania. Sau Colegiul  National de  Apărare nu are in obiectiv apărarea de prosti. Ne-a liniștit „ministreasa „ Deca privind lipsa universităților românești in top 1000 mondial. Noi nu ne ocupam de vârfuri. Pe noi ne preocupa educarea pentru egalitate de șanse a majorității. S-o prostim pas cu pas.

Ultima descoperire „științifică” care da de lucru neuronilor din spațiul virtual este ca limba romana este precursoarea limbii latine. Si dai si luptă in spațiul virtual. Democratic in contextul a 40% analfabeți funcțional.  Pe care daca ii întrebi când s-a format poporul roman nu știu sa scrie cu cifre latine secolul când sursele Academiei Romane demonstrează ca s-a întâmplat asta. Vârfurile in educație să plece. Afară cu ei. Noi avem nevoie de  liniște pentru ca prostia să prospere si noii îmbogățiți sa isi lase odraslele sa omoare oameni . Noi politicienii să exploatăm cu profit maxim prostia. Este menirea noastră Este mesajul subliminal al acelora pentru care Romania trebuie ne-educată ca sa poată sa fie mulsă,

 fără să deranjeze mulgătorii, doctori in apărarea de copite virtuale.

Prostia trebuie sa devină o virtute  .Au grijă creatorii de conținut in spațiul virtual ,școala  lumii noi si părinții tembeli care au uitat sa plătească taxele la fisc pentru ca pot si li se rupe de autoritățile corupte,  impotente de buna voie cu stimulentele proporționale.,  Când  într-o tară prostii redefinesc libertatea, când coțcarii redefinesc virtutea atunci spațiul acela se deșertifică de la încălzirea globală cu prosti.