După ce Președintele m-a făcut voalat needucata, iacătă ca pupilul  lui de pripas mă face, mai puțin voalat, iresponsabilă. A zis Catu cel Viteaz ca toți cei care vor sa dărâme acest guvern supercaliflagelistic de unde performanta lipsește cu desăvârșire sunt iresponsabili. Adică toți aceia care au  plătit biletul de deplasare pana in 2024 intr-un accelerat si s-au trezit într-o căruță care da prin toate gropile, n-au voie sa-si ceara banii înapoi, responsabil,.  “Needucații “sunt niște prosti pentru ca nu înțeleg beneficiile decolării cotigii conduse de Superman către cele mai înalte culmi de civilizație si progres.

Sunt iresponsabila pentru ca mă întreb cum o sa arate facturile la energia vegheata expert de Nasul Popescu , la toamna  când  leul o sa călăreasca bariera de 5 unități  sub atenta monitorizare  a doctorului in Economia bugetului familiei Vîlceanu? Sunt iresponsabila când mă sperie salturile olimpice ale Baronului Münchhausen-Bode din gropile drumurilor patriei direct pe chipiurile politiei. Când PNRR-ul ce ni se promite după înscăunarea Iluminatului in Modrogan o sa ne marcheze drumul spre peșteră? Încolonați responsabil  spre victoria lor. Când Profesorul Distrat Câmpeanu vorbește mult si face puțin  pentru ca școala sa fie scoală si nu un spectacol ieftin de „educare” sa nu mă sperie consecințele menținerii lui la cârma Educației? Când Constituia României este pusa intre paranteze cu o aroganta ce o depășește pe cea a autorilor ordonanței 13 cum sa fiu?.Sunt iresponsabila pentru ca mă oripilează bâlbâielile lui Captain Marvel-Turcan in războiul galactic cu pensiile si salariile? Nici Diana-Wonder Women ,pe numele de scena dâmbovițeană Alinuța Gorghiu nu mă îndeamnă la responsabilitate. Și ca sa fie iresponsabilitatea evidenta ,mă sperie dependenta viitorului copilului meu de balamaua UDMR care a primit Ministerul Dezvoltării Regionale. Bani de bani.Ca sa susțină acest guvern de responsabili cu necazurile noastre.

Probabil guvernul asta o sa cada la aceasta moțiune sau la următoarea. Jocurile sunt făcute. Zarurile aruncate. Grupurile de interese din fiecare partid si  mai ales cele transpartinice evaluează pagubele si își negociază, pentru liderii lor, nu pentru toți, salvarea in posturi călduțe. Pentru ca sunt din ce in ce mai puține. La o îndatorare de peste 50% si bugetarii or sa fie afectații de curbele de sacrificiu. Or sa înceapă  de jos in sus ,cum este regula, iar pana se ajunge la vârf exista speranța ca iluminații sa nu moară de foame si frig. Se căută înlocuitori care sa aibă curajul sau mai degrabă iresponsabila vanitate sa se urce in fotoliile vremelnice de miniștrii in vremurile de urgie ce or sa vina in iarna asta. Pentru ca in 2024 ,cei pitiți in fata tsunami-ului sa iasă din ascunzători si sa se autoproclame salvatorii nației năpăstuite de marionetele lor. Răul a fost făcut. Încrederea din ce in ce mai scăzută In economia românească se vede in tranzacționarea bondurilor românești pe piețele internaționale. Economia românească se clatină sub atacurile concertate ale preturilor la energie si ale valului 4 al pandemiei. Națiunea este împărțită intre vacciniști si antivaccinisti. Părinții se uita la rata de infectare si se îngrozesc la gândul ca școala se întoarce in online si nu au cu cine sa-si lase copii cat mai au un loc de munca. Spitalele si școlile nu au bugete pentru facturile imense la utilități. A venit toamna si odată cu ea Loki-Catu  si armata sa de responsabili se pregătesc sa ne educe. Democratic evident.