Ciolacu visează mălai din privat ca să alimenteze „țopăielile” fiscale ale burtosului său aparat de transpirat pentru bunăstarea nației. AUR visează la mălaiul de voturi care sa ciupească de unicul neuron puterea. USR visează la mălaiul adus de  frustrații alungați de pe locurile eligibile pe listele de partide. UDMR își securizează mălaiul de la Budapesta. Geoană visează să câștige primarele -finale cu Ben si cu vântul de la vest iscat de gâlceava pe salvarea democrației. Despescu , baronul MAI, visează la mălai din lupta contra drogurilor pe care să îl împartă el. Vulnerabilii visează la mălaiul virtual  promis de aventurierii intr-ale economiei sociale. Ucraina visează la mălaiul de peste Atlantic. Breaking news. Mălaiul , acela comestibil, este pe terminate. 

Ce ne-a spus săptămâna trecută primul nostru ministru, domn Ciolacu, care le știe pe toate mai bine ca mine?  Gata cu corupția, gata cu dubla măsură, gata cu banii fără muncă. Uraa! Susțin. M-am dezumflat la emoție când am citit emanația specialiștilor pe care se sprijină  mânia proletară cu care ne droghează ca să înghițim licoarea (ne)fericirii. CCR va analiza sesizarea USR si dacă se înțelege cu puterea ca indemnizațiile speciale ale membrilor săi nu fie  atinse, o să ne spună ca licoarea este bio. Noroc că experții proprietarilor capitalului care vor împrumuta „țopăielile” electorale in 2024 știu cum un TVA de 23-25% in 2025, poate să le protejeze  investiția in RO. Mandatul lui Ciolacu a fost aruncat pe masa de protocol a coaliției exact  ca o mănușa cu care un bărbat îl provoacă la duel pe cel care i-a dezonorat iubita. După cum este formulat pachetul de măsuri se înțelege ca Romania iubită, a fost dezonorată de golanii din privat. In nici un caz de armata de violatori din budoarele coaliției.

Lung prilej de vorbe și de ipoteze si când vine vorba de mălaiul-vot. Furnalele institutelor de sondare duduie. Voturile ipotetice aduc AUR in ceafa PSD și aruncă ceea ce a mai rămas din PNL in afara podiumului. AUR are avantajul de care a beneficiat USR înainte de a intra la guvernare. Poate promite orice miracol. Din nefericire, istoria și studiile politice ne învăță ca orice partid care nu are in frunte un lider de forță, in fond si nu in formă nu are viață lungă. Una este să conduci un sat și alta este să conduci o tară din UE și NATO. Se vede și la PNL. Se vede si la partenerii strategici. Președintele României va trebui să fie votat de 6 milioane de oameni. Candidații la președinție credibili trebuie să aibă in spate organizații de partid piramidale, cu structuri solide . Doar PSD are astfel de organizații. Dar nu are un  președinte care trece Carpații spre Occident si nici dincolo de Atlantic. Din analiza matematică rezultă că nici un președinte actual de partid nu va să fie președintele României in 2025. Așa că vom avea parte din nou de un președinte din oficiu. Primit in plic de la  viitorul Consiliul de Administrație al lumii libere. Ce urmează după rezultatul electoral din Slovacia, in Polonia  si in Europa promit să fie un pericol la fel de mare precum vulcanul somnolent de lângă Napoli. Sărăcia generata de interese financiare meschine creează cratere pe tabla de șah a lumii.

Intre timp pensionarii sunt drogați cu mălai ipotetic. Cresc pensiile cu 40%! Cele mici. Care pensii nu sunt pensii . Pentru că alea odată câștigate nu pot să fie tăiate. Așa ca drogarea vulnerabililor pentru voturi se face cu hapuri periodice. 100 sau 1000 de lei după buget. Se termină mălaiul in 2025.Si ne vom alege timp de 4 ani cu gestionari de mălai puțin, care abia le va ajunge lor , afinilor si domnilor care i-au înnobilat.