Săptămâna trecută, am avut parte de felurite indignări ale autorităților și politicienilor, privind crimele “anunțate” de politicile Nici o zi fără vreo greșeală medicală, accidente cu morți pe șosele sau tineri criminali bogați în like-uri pe rețelele de socializare. Nici o zi fără o știre care conduce la „aristocrațiile” locale, care schimbă „pairi” la București.  Manipulatorii, creatori de conținut de spălat creiere, fără taxe la ANAF, dar cu mașini de bombardieri, fanii drogați de vise de îmbogățire rapidă fără efort, magistrații in grevă pentru că nu vor să renunțe la privilegii, toți sunt expresia impotentei unui stat pentru care ipocrizia a devenit drogul electoral. Paradoxul constă in faptul că acești impotenți procreează la greu o societate in derivă. Demisii de onoare? Care onoare?

ultimilor ani in materie de luptă anti drog. Legile trebuie înăsprite, să nu permitem să mai aibă carnet de șofer cei care se droghează. Cei care consuma alcool pot. Crimele din Alba au fost comise de un pustii beat mort.Ca și cum politicienii „beți” si de putere si de neaoșa palincă au uitat ca au accidentat pietoni si apoi scăpat de închisoare. Nici alcoolul nici drogurile nu ucid cum o face ipocrizia șefilor politici  ai autorităților , care aplică dubla măsură in exercitarea atribuțiilor.

Nu -i ipocrizie să acuzi pe unul de camătă , când băncile, un fel de cămătari legitimați democratic, fac in Romania  profituri uriașe  ( din diferența dintre dobânda la depozite si cea de la împrumuturi) pe care Guvernul, Parlamentul  si BNR se feresc să le ia la purecat. Iar IFN-urile, niște cămătari tolerați ca GPL-iștii fără autorizație de funcționare spoliază românii de prea multe case proprietate personala sau le distrug pur si simplu in niște explozii de iresponsabilitate. Cu legea in mână. Pentru că legile pritocite in Parlamentul nației sunt găurite special pentru ca cei care știu sa facă bani din prostie sa devina bogați si puternici.  

Dragi ipocriți un elev la un liceu din București știe clar de unde să își cumpere iluzia de putere (drogurile) pe care și-o permite și voi purtătorii de jobene pentru ținut în frâu prea mulții neuroni activi nu știți? Sunteți prosti sau ipocriți? Ipocrizia ucide înainte de a ucide corupția. Care sa hrănește din ipocrizie.

Nu putem legaliza prostituția ca să protejam femeile cu acel singur mijloc de existenta in localitățile unde este secetă de locuri de munca, ca reducem investițiile, dar suntem niște ipocriți credincioși care tolerează abuzurile de tot felul asupra femeilor. Femeile traficate  în parcările prin care trec roșii bulgărești made in Turcia, fără taxe vamale, trebuie să aibă protecție fată de peștii care aduc voturi . Ipocriții fără caracter au grija să protejeze comercianții de carne vie care din 4 in 4 ani aduc voturi.

Nu putem legaliza canabisul la preturi decente, cu control medical si baze de date , in timp ce în băile confort 3 din București înflorește industria drogurilor sintetice pentru copiii fără viitor ai României, care studiază toate prostiile promovate de corifeii lumii noi ,fără sa înțeleagă de ce sa nu aprindă o țigară lângă pompa de benzină. E mai importantă educația sexuală decât chimia.

Niște ipocriți cu studii dubioase, sub conducerea unor profesori care aruncă universitățile romanești in fosele academice, fac legi pe care autorități cu studii la fel de dubioase le aplică ca la barbut. Romania funcționează încă ,pentru că la baza piramidei, în toate instituțiile statului, în scoli, spitale, secții de politie, tribunale, mai sunt încă oameni care au primit in familie educația  pentru responsabilitate si morală. De fond si nu de formă. Sunt tot mai putini. Atunci când „aristocrația” creată de democrația originală (formele fără fond importate) ii va alunga pe toți, Romania se va îneca in haos si ipocrizie. Democratic. Si in Romania se va muri la fel. Democratic.