1.Scandaluri de corupție la Kiev. Mită de 400.000 de euro pentru generatoare și mâncare pentru armată la prețuri umflate și de trei ori. 
Citeşte întreaga ştire: Scandaluri de corupție la Kiev. Mită de 400.000 de euro pentru generatoare și mâncare pentru armată la prețuri umflate și de trei ori

Nimic intamplator. Unde este mizerie sunt sobolani. Unde sunt bani multi exista coruptie. O fi avand legatura cu echipa trimisa de americani sa verifice cum se cheltuiesc banii contribuabililor.

2. Ciprian Ciucu recunoaște schimbul de adrese dintre Autoritatea Animalelor și polițiile locale, după ce primăria a transmis că polițiștii nu știau de pericolul câinilor din Lacul Morii: ”Schimb kafkanian de adrese (…) Scoate niște adrese atunci când lucrurile nu au mers bine/ Am demarat anchetă la Poliţia Locală”.

Nimic despre ce il leaga pe eternul aspirant liberal la fotoliul de primar general de increngaturile din politia sa personala.O sa mai aflam multe in campanie.

3.Procurorii federali au confiscat active de aproape 700 de milioane de dolari de la fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, acuzat că a furat miliarde de dolari de la clienții săi.

Criptomonedele au fost si raman niste scheme Ponzi adaptate le noile tehnologii. Sunt operatiuni investitionale frauduloase ce genereaza profituri mari unor investitori de pe urma altora si nu de pe urma veniturilor generate de vreo activitate economica profitabila.

4.Alte șase documente confidenţiale au fost găsite la reşedinţa lui Joe Biden, în urma unor percheziții 
Citeşte întreaga ştire:  Alte șase documente confidenţiale au fost găsite la reşedinţa lui Joe Biden, în urma unor percheziții

In targ se vorbeste ca democratii vor sa scape de Biden, care mai vrea sa candideze inca odata impins de cei care conduc in numele lui America. Obama @Company.

5.Bulgaria se pregătește pentru trecerea la euro (cotidianul.ro).

Dupa experientele dureroase din Croatia,experimentate de toate tarile inainte, cresterea preturilor prin rotunjire prin adaos , cred ca populatia saraca din Bulgaria, majoritara, o sa aiba ceva de spus la alegerile care vin in valuri.