Știrea momentului (1) Ministrul Predoiu anunță o decizie a magistraților înainte ca aceasta sa fie pronunțată in februarie. Are cică „surse neoficiale”. Cum ii sta bine ministrului DELEAGA. Ca cine altul i-a delegat Alinei Bica   facerea legilor justiției pe care acum ne chinuim sa le descâlcim ca sa arătam a stat de drept. Cică doamna Hosu, fost șefa a DIICOT  a fost nedreptățită când i s-au imputat  matrapazlâcurile consortului, care nu o sa fie declarat vinovat in februarie. Știe Predoiu . Tara asta merge prost pentru ca justiția este subordonata politic. De vreo 150 de ani. Când te gândești ca la drept erau 10 pe loc acum 40 de ani si toate creierele alea au ajuns sa își folosească inteligenta in slujba unor politicieni cu bacul la bufetul gării, fugi unde vezi cu ochii.

Știrea 2. Mamzela Deca, duduia aia cu plecăciune la Președinte când a înscăunat-o in fotoliul lui Spiru Haret, după ce a promis transparenta pe noua Lege a Învățământului ,nu mai vrea discuții decât cu „specialiști” nominalizați de partidele care „salvează” Romania de la emancipare.  Ei intre ei ,noaptea ca hoții , vor da girul  strategiei Romania Educata -vax albina-, pritocit de mamzela specializata in porturi pentru nave in deriva. Până in martie trebuie sa facem cum vrea un alt incompetent , școlit la Geneva de iluminații UE. Parca tot acolo a fost „iluminat” si  cel care l-a iluminat pe sindicalistul DR. BODE. Păstrătorul fidel al urmelor de chipiu de milițian comunist.

Știrea 3. Intre 1 si 2 milioane de francezi ,depinde de  finanțatorii  informației, au mărșăluit împotriva planului de creștere a vârstei de pensionare. Franța paralizata de greve. Franța se pricepe la ieșit in strada. Dar o știre abia vizibila spune ca a cam scăzut cotizația la sindicate. Ieșitul in strada a devenit o simpla sursa de imagini . Când nu mai sunt bani ,cuțitul ajunge la os si saci se mai răsfiră in diferite căruțe. Fondul de pensii se va prăbuși in anii care vin daca nu se creează locuri de munca in Europa. Venitul minim garantat nu poate fi finanțat din praful de pe toba. Cu atâta economie verde finanțată din taxe tot mai mari pe te miri ce , locurile de munca se muta in China . Sindicaliștii francezi trebuie sa se pregătească sa pape larve de gunoi spune Coana Europa sau sa mai pună de o revoluție . Melenchon poate sa se declare noul JJR. Nu știu cum se pricepe la manipulat muieri, dar încearcă.

Știrea 4. Nici Ciolacu-al nostru nu scapă de dat prin bălti.  La pescuit de fraieri. Vrea impozitarea suplimentara „a averilor acumulate pe fondul crizelor din ultimii doi ani”. Daca au fost acumulate pe baza legilor votate de inepții promovați de partide in Guvern si Parlament, sunt legale . Cine decide ca aceste venituri sunt prea mari ? O ia pe urma impozitării pensiilor care acum a fost declarata neconstituțională si trebuie statul sa dea banii înapoi. Numai țignale  electorale, că se apropie rotativa si trebuie sa ia la înghițit dejecțiile guvernării pentru stabilitate. Din post de mascul ALFA. Nu știu, nu pot si  nu vreau sa facă nimic. Datul din gura merge la fraieri.

Știrea 5. Zelenski :” Nu sunt sigur ca Putin mai este in viată”.  Ca sa afle are nevoie de tancuri. Pe care nemții, cu un nou ministru al apărării, bărbat, ca femeile miniștrii germani ai apărării -gen Ursula-au scos din minți militarii, nu vor sa i le dea daca nu le dau si americanii. Care americani zic ca  nu-i momentul. Polonezii, sictiriți pe nemți zic ca trimit tacurile achiziționate de la ei, fără aprobare. Cu așa scenariu încasările la filmul asta prost o sa fie suficiente pentru a premia gospodina care a distrus o dronă  cu borcanul de murături? Nu știu cum de toate informațiile de pana acum au fost beton dar britanici nu-s in stare sa îl informeze daca pisica mea cea neagra, Putin, n-a sucombat.