Cu cât ni se spune ca avem mai multe drepturi, cu atât mai puternica este cenzura. În numele democrației!  Nu poți sa spui ce gândești pentru ca ești arătat cu degetul ca promotor al urii. Nu ai voie sa folosești cuvinte pe care Inchiziția vremii le-a declarant urate. Nu ne ard pe rug, dar ne ucid social si economic. Până când?

In ultimii ani ni s-a tot spus ca in statul de drept oamenii sunt egali in fata legii. De fapt drepturi au doar grupurile “vulnerabile”. Definiția vulnerabilității este data de stăpânii adevărului cuantificabil in mulți bani. Stăpânii adevărului virtual vor “alignment” nu libertate de gândire si exprimare Pentru ca oamenii care gândesc liber scumpesc  globalizarea si circulația capitalului. În comunism ne cenzurau orice referire la alternativele occidentale in definiția comunista a bunăstării. Acum după ce s-a instaurat monopolul capitalului asupra mijloacelor de  informare online, cenzura pe principiul “cine nu este cu noi este împotriva noastră” a fost ridicata la artă a pumnului in gura.

Ce se întâmplă acum in competițiile sportive, cu îngenunchieri impuse, pentru cauze create de lupte politice din afara Europei, este o forțare a limitelor bunului simt al națiunilor care mai au demnitate si onoare. Europa are mii de ani de cultura  si civilizație, care nu poate fi îngenunchiată de curentul neomarxist global. Sper din toata inima.Observ cu mâhnire,  ca in prima linie a luptei de apărare a valorilor iudeo creștine ale Europei au rămas tarile est europene sărace in capital dar bogate in onoare. Ultimul scandal privind meciul de la Munchen cu propunere de curcubeu virtual peste steagul Ungariei acutizează conflictele intre valorile conservatoare si emanciparea progresista fără rădăcini culturale. Mingea e rotunda si Dumnezeu e mare. Nu mor caii când vor câinii.

Vârful de lance al progresismului demolator de valori conservatoare in Europa , partidul In Miscare, al lui Macron al Franței, a primit o lovitură dură in alegerile regionale de duminica 20 iunie. S-a situat pe ultimul loc in primul tur. Pana si Franța care l-a repudiat pe Dumnezeu  la Revoluția Franceza se reorientează după ce a “beneficiat” de „bunăstarea” creată de ideologii  politici globaliste. Întâlnirea Putin-Biden si conferințele separate de presa sunt avanpremierele eșecului formei fără fond a neomarxismului. Si uite așa ajungem la USR-ul nostru. Vârful de lance al neomarxismului in Romania. După ce noi romanii am reușit  sa subminam si sa bagatelizam socialismul, capitalismul, masoneria sau statul de drept avem noi si mari “succesuri” in statul de drept in „genunchi” cu  Ciolos, Barna, Nasui, Vlăduț Nicușor, Bulai si Regina gunoaielor, Clotilde. In timp ce Europa s-a lămurit si încet-încet va scăpa de balastul politic progresist , noi o sa ne spălam pe cap in următorii 3 ani cu “oameni de stat care nu pot justifica nici săvârșirea clasei primare, advocati fără știrea lu Dumnezeu, generali care nu știu citi o harta, legiuitori recrutați din stâlpi de cafenele”(Mihai Eminescu).