Daca mai aveați îndoieli ca aceasta coaliție este un ring de box ,cele doua conferințe de presa de duminica ale lui Catu si Voiculescu , după spectacolul grotesc al decidenților din sănătate ,de vineri seara   , au limpezit lucrurile. Urmează spectacole de circ din ce in ce mai proaste si mai scumpe. Pana acum in spectacole am văzut doar actori de mana a doua, care se îmbracă de la second hand..

Ce s-a văzut vineri seara la Spitalul Foișor a depășit ca impact emoțional filmele horror . Am văzut pacienți operați in ultimele 48 ore scoși pe targa. Probabil ca majoritatea nu știu ce dureri cumplite si luni de recuperare implica  tipurile de operații de la acest spital. Perioada post operatorie  imediata este esențială pentru ca pacientul  sa revină la viața normala. La persoanele in vârsta este granița dintre viața si moarte. Experiențe personale .

De ce cred eu ca s-a ajuns la scoaterea din circuit a acestui spital? Pentru ca era prea specializat, prea modernizat, si creativitatea șefului DSU este limitată când este vorba de “salvat vieți” neesențiale . Care nu sunt salvate decât atunci când  alte vieți sunt date la schimb. Mă lasă rece prostii de genul „ Suntem șocați, este inacceptabil, blab la, bla”. Ce ați făcut atunci, pe loc ca porcăria asta sa nu se finalizeze.? Puroiași drăgălași, chestia asta cu limbajul diplomatic merge când nu arde. Acum arde rău.  Tot ceea ce este resursa umana si materiala, 100% românească “must go”. Așa se spune când falimentul bate la ușă si vinzi sub preț, restul de inventar.

S-a știut ca urmează presiune pe ATI. Ce a făcut Arafat? A dat cu oiștea-n gard  ,așa cum ne-a obișnuit in toate catastrofele pe care le-a gestionat din postura de șef DSU. Când n-au mai fost locuri la ATI, pompieristic, s-a decis ca spitalul cu cele mai multe paturi bune de primit pacienți Covid ar fi Foisor. Fără o analiza serioasa a instalațiilor electrice. Doar paturi.Ca personal ,ne anunță oracolele o sa fie detașat.  Deși tot oracolele ne spuneau ca spitalele de campanie se închid din lipsa de personal. Păi daca avem personal de ce nu sunt deschise spitalele de campanie inaugurate cu fast in campania electorala pentru Parlamentul LUI? Cineva minte ? Si noi suntem drogați sa acceptam in genunchi ce decide Arafat si Voiculescu .De cine? De acele canale de informare care au tot atâta legătură cu informarea necenzurata a publicului  cum am eu cu călcatul cămășii. Fiecare s-a comportat după cum are de câștigat de pe urma emoțiilor sau lehamitei generate de construcția știrii. Ce mă deranjează in toata acesta comedie neagra este duplicitatea  si lașitatea unor lideri politici si „influenceri”.

Imaginile au fost terifiante. Nu puteai sa spui ca nu exista. Și atunci fiecare le-a transformat in propria arma de atac împotriva adversarului politic. USR si-a transmis susținerea pentru Voiculescu si l-a atacat pe managerul spitalului .Care îl conduce de 24 de ani. Ce daca Spitalul Foișor nu are  dotări specific afecțiunilor respiratori. Managerul este PeSeDe. Trebuie crucificat  si  creația sa distrusa. Pentru ca ‘ciuma roșie’ este …bla bla. Voiculescu este minunat, este eficient ,este băiatul lui tata Ciolos si gașca .Asta îl legitimează profesional. Bleah. Cam cum l-ar legitima potențial pe un bărbat in relațiile cu o femeie sau partener, cum le spune in gașca lor, conturile părinților si nu” resursele “personale . Știu ca sunt rea. Dar m-am saturat de “O sa fie Wau” si sa mă aleg cu ”Bau”. Cam asta este poziția Ciolos mic la stat si mare la declarat, dansând passo doble cu Barna, mare la stat si mic la performant… politic. Apoi am văzut PNl-ul in prag de erupție de unitate cu ceva fum in Transilvania si cenușă la București . Vineri seara n-a ieșit la declarații nici PM-ul ,nici președintele aruncător de castane fierbinți la prinzătorii debusolați si inepți. Au ieșit la declarații acei PNL-iști care nu sunt încă in scheme dar vor sa fie. Ca deh, anul asta se desenează tabla de șah a lui 2024. Toți peneliștii au bastonul de președinte in servieta cu cară harții de colo colo. De la o tabără la alta Daca. PNL nu ia drumul PNTCD.