Ați citit ultimul interviu a lui Bill Gates despre pandemie? Vorbește despre cum va evolua si când se va termina pandemia. Nu de biți. De viruși. Este personajul asta vreun epidemiolog cu premiul Nobel  la purtător? Este vreun nou preot care finanțează o religie eliberatoare de dogme discriminatorii?  Din statisticile mele  se pare ca da.

Ca sa înțelegem ce ni se întâmplă va recomand o carte care mi-a furnizat material de reflecție. „Ocultismul in politică”, editura Nemira. Autori Gerard De Sede si Sophie De Sede.

Din cate știu eu, Bill  este informatician. Cu o avere printre cele mai mari din lume. Ca sa faci o astfel de avere  fără sa te ia un echivalent al DNA trebuie sa fi deștept .Foarte deștept. Despre inteligenta luciferica m-au luminat scrierile lui Blaga.   Dar asta nu echivalează cu diploma  de epidemiolog.  Si nici cu orele petrecute in laboratoare  de cercetare. Oricât de bogat ai fi nu poți cumpăra diplome de expert in domeniul epidemiologiei. Si cu toate astea tine prelegeri in care da verdicte in domeniul in care nu este expert dar are bani sa finanțeze studii care sa ii valideze declarațiile.

Internauții si media se prosternează in fata ideilor sale. In lumea din care Dumnezeu si valorile iudeo-crestine este alungat .Nu avem nevoie de părinți , valori si rădăcini. Ne împiedică sa evadam in spațiul virtual in care vom fi liberi. Libertate te iubim ,ori învingem ori ….murim. Evident virtual. Biții sunt salvarea omenirii. O noua religie. Noi valori. Să aruncam istoria la cos. Ca sa simțim Binele avem nevoie sa rupem lanțurile care ne leagă de trecut. Zice G-Bill.

N-am văzut in acest ultim an vreun laureat al premiului Nobel in domeniu care sa emită cu aceiași aroganta ipoteze si evaluări .Daca pentru literatura se mai dau premii politic corecte in științele exacte nu merge cu bla bla. Încă .Mai sunt absolvenți ai scolii politic incorecte

Avem comunicate ale experților de la OMS. S-au bâlbâit  si s-au contrazis pe toata perioada pandemiei. Știm cum se fac numirile in posturile din organizațiile internaționale de orice fel. Așa ca  filtrez orice decret al oficialilor prin sita intereselor finanțatorilor organizațiilor din care fac parte.

Avem mesaje din partea unor cercetători. Care lucrează in sau in parteneriat cu producătorii din industria farmaceutica. Ei sunt cei mai periculoși pentru pervertirea gândirii noastre critice. Cine este atât de iresponsabil sa ucidă vaca care ii da lapte ? Credeți ca într-o multinațională listata la bursa iese cineva fără ca mesajul sau sa treacă pe la echipa de experții in comunicare? Cine face asta este out. Pentru ca orice mesaj care iese din siaj poate genera pierderi financiare imense. Si când este vorba de bani, controlul este strict. Nici o șoaptă necenzurata.

Si mai rămân truditorii din cercetare, pasionații de înțelegere, neînregimentabili. Care sunt pasionați de ceea ce fac. Vocea lor este trecuta la bruiaj. Cu ajutorul mijloacelor de comunicare in masa, inventate de milionarul cu care am deschis aceste cugetări.

In acest context de ce sa ne miram ca la baza piramidei tot impostorii intr-ale  cunoașterii au acces la canalele de comunicare. Cei care sunt după chipul si asemănarea celor de la vârful ei.

Cine se aseamănă se aduna. Interesul poarta fesul.

Sa apelam la experți. Dar sa luam cu beneficiu de inventar mesajele cu care suntem inundați.

Întrebând-ne permanent : Ce câștigă cine ni-l transmite?

Ce câștig eu din ceea ce va spun?  Plăcerea vânătorii…. de ipocriți. Si farisei.