Noi plătim pagubele. Euro se duce in 5 lei in timp ce banii din PNRR sunt tot mai departe, șobolanii si ursii iau cu asalt străzile orașelor , banii din sănătate se duc spre buzunare private in numele unei reforme in ceata, energia se scumpește in timp ce cade curentul, gunoaiele lumii se revarsă in porturi, educația sexuala in scoli se pregătește sa scoată anatomia si biologia din curricula, companiile strategice naționale gâfâie pentru supraviețuire. In tot acest timp politicienii se sfâșie pentru o pizdulice din porcul mort in păpușoi.

Acum ca ne-am lămurit cu moțiunea de cenzura, cu final așteptat după cum a fost redactata Constituția , sa ne întoarcem la trădările tradiționale care au marcat politica post revoluționară. La noi guvernele cad doar prin implozie. Cu trădări doar din interiorul puterii momentului. De asta partidele din coaliție si-au ținut in lesa pudelii, chiwawa si bishonii, ca ciobăneștii mioritici au dispărut de mult din fotolii. Poporul va pleca in vacanta sa se bucure de un respiro pana la următoarea închidere in case din cauza tulpinilor fără număr pe care ni le pregătește alfabetul grecesc. Vorba aia ferește-te de greci chiar si atunci când vin cu daruri. Ultima teapa a fost săptămâna trecuta. Ministrul Nasui n-a reacționat. Era ocupat cu închiderea reprezentantelor de turism din străinătate. Drula de la Transporturi nu are timp sa verifice cum arata poarta de intrare de la Otopeni, cu tepari fără număr in taxiuri ce amintesc de Gara de Nord in vremuri de trista amintire. În holul de la sosiri trona o mașinărie care iți lua 20 de euro pentru o cursa care pe mine m-a costat 23 de lei. Domnul reformator in cauza s-a pus pe trimis in șomaj tehnic exact acolo unde este nevoie de personal. Birourile pilelor au rămas neatinse de minunata reforma. Nasui de la Economie n-a acordat ajutoarele pentru firmele care au dat faliment plătind chirii exorbitante când aeroportul era pustiu. Așa s-a închis singurul spațiu cu ziare si reviste. Au rămas șmecherii cu preturile la mâncare echivalente cu restaurantele Michelin. Popescu de la Energie ,in afara de faptul ca se faultează cu Nasui nu are nici o reacție fata de modul in care liberalizarea prețului la energie da mana libera tuturor escrocilor care se hrănesc din vulnerabilitatea consumatorilor. Nici pe vremea lui Ceaușescu nu am avut in buricul Capitalei opriri de curent de 8 ore. Vineri noaptea Mihăilă de la Sănătate împreună cu imberbul absolvent de studii afara, de la CNAS ,Adrian Gheorghe, au decis printr-o reforma la fel de greu de înțeles si citit ca PNRR-ul lui Ghinea ,ca 25% din banii privați din sănătate, ai fiecăruia dintre noi, sa se duca spre spitalele private. Au gândit reforma așa cum au fost învățați sa se joace cu limbajul de lemn din accesarea fondurile europene. Pentru stăvilirea corupției din spitalele de stat. Există corupție doar la stat zic tinerii frumoși si neo-liberali .Ei iubesc minoritățile ,animalele si copiii. Făcuți “fusion” daca se poate. Așa ca mâncarea in restaurantele septice in care se pregătesc sa servească carne sintetica. Cu preturi pe măsura comisioanelor de consultanta sau intermedieri de investiții in criptomonede. Bode de la Interne face vizite de lucru la Arad ca sa se tragă in poze,ca despre prins criminali nu ne poate spune prea multe. A pus specialiști evaluați de el după modelul de la dezvoltare de autostrăzi.

Liderii coaliției ,încleștați in ringul de antrenament pentru alegerile din toamna se întrec in faulturi uitând de inundații, tornade, vijelii si sărăcie. Orban, Catu, Barna si Ciolos se pregătesc de victorii teoretice.Ca alea d-ale lui Burileanu in fotbal. Ca mingea -i rotunda. Să vedem ce fac arbitrii. Lui Macron i-au arătat cartonașul roșu.