Subiectele ultimelor zile sunt banii si securitatea. PNRR este in ceata, euro a atins pragul de 5 lei, balanța comerciala s-a dezechilibrat , legea 5G frige ca o castana fierbinte . Pașaportul verde încinge spiritele intre politicienii care se dau de ceasul discriminării intre vaccinați si nevaccinați in timp ce reala discriminare intre sătui si flamanzi este ascunsa sub preș. Important, zice premierul, este ca trebuie sa ne vaccinam ,chiar daca asta înseamnă întoarcerea la o normalitate in care virusul sărăciei o sa-i ucidă pe mulți dintre supraviețuitorii pandemiei ,in lipsa “redresării”. Noroc ca NATO se încălzește la București cu participarea virtuala a președintelui Biden. Hip,hip hurra.

Intr-o declarație care frizează absurdul, un reprezentant al impostorilor perfecți propune un maraton al vaccinării in Catedrala Mântuirii Neamului. Pentru liberii cugetători care nu se pricep la managementul banilor publici funcție de nevoile reale ale României ,după cum ne-au demonstrate bâlbâielile pe PNRR ale reprezentanților lor, Biserica Ortodoxa Romana este un bastion care trebuie neutralizat pe principiul scopul scuza mijloacele.

Chestia asta cu discriminarea celor nevaccinați este răzbunarea imperfecțiunilor democrației, trecute sub tăcere atunci când ni s-au băgat pe gat drepturile minorităților fără număr in detrimentul drepturilor majorității in problema migrației ilegale sau a minorităților sexuale. Stimați impostori perfecți, ați vrut discriminare pozitiva? Acum aveți reacțiile adverse naturale! Pentru ca sa se stopeze infectarea este nevoie sa fie identificați  si izolați cei bolnavi. Asta înseamnă teste RT-PCR. Ca sa nu ii îmbolnăvească pe alții. Din păcate  astea nu sunt gratuite si după ce banii s-au cheltuit pe vaccinuri, mai marii UE resping propunerea Parlamentului European ca acestea sa fie gratuite. Daca ești bolnav si ești izolat, ești discriminat? Nu. Așa ca pentru a împăca capra cu banii, doritorii de libertate care nu s-au vaccinat sau nu au fost infectați trebuie sa scoată bani din buzunar pentru testare. Evrika. Libertatea costa! Ești discriminat, daca nu ai studii si din cauza asta nu poți sa ocupi o funcție de conducere care necesita o anumita diploma de specialitate? Ești discriminat daca nu ști sa rezolvi o problema de ciclu primar si nu ești admis la un liceu de top? Ești discriminat daca intri ilegal într-o  tara si nu ti se dau drepturi care le sunt refuzate unor cetățeni ai ei? Imperfecțiunile democrației bazata pe cultura “politicii corecte” își arata coltii.Ca sa ii mai “pilească” impostorii perfecți ai lumii încearcă cosmetizări cu soluții “pilot”. Adică derogări. Cam cum a fost cu derogarea la vânătoarea de ursi. Cineva o sa facă bani semnând derogarea. Vreun impostor perfect cu principii in comunicare si altele in executare. Mă sperie “țopăielile” pantofilor de jogging ale impostorilor perfecți, care copiază modelul bocancilor sovieticilor “salvatori” din anii 50.Vor sa ne intre in viată  in numele unei democrații construita pe bani investiți într-o publicitate malefica pentru produse construite pe nevoi închipuite. Nu mai vreau sloganuri bubuite de semidocți ,in numele unor valori care îmi sunt străine. Mi-e sila de cate ori vad vidul intelectual in spatele unei figuri photoshopate care se screme sa traducă in românește textul primit in străineză de la sponsor. Încetez sa mă mai comport cu buna cuviința atunci când îmi  sunt insultate valorile după care trăiesc. In timp ce scroafa se urca in copac noi ne radem de grohăiturile ei  uitând ca impostorii perfecți se înmulțesc precum Covidul.Ei ucid valorile care ne garantează supraviețuirea ca națiune.